In English…

OBS!        Appen är inte aktiv tills vidare på Axis inrådan. 

Vi hoppas kunna återkomma inom kort med goda nyheter!

 

 

 

 

VÄLKOMMEN TILL INOFFIX!

INOFFIX är appen som gör att du kan ställa om temperaturen i rummet med hjälp av QR-koden i rummet. Utifrån grundbörvärdet som sätts av driftsteknikerna kan du justera temperaturen +/- 2 grader C med hjälp av appen.
Målsättningen är att erbjuda en intuitiv, säker, billig, miljövänlig och flexibel lösning för temperaturinställning mm som samtidigt minimerar energianvändning för just detta.  

Ladda ner appen
Appen kan laddas ner för IOS och Android i respektive app-butik. Den kräver ingen registrering. 

IP-adress-lås
För att inte undvika ”bus” från andra så är nyttjandet av appen begränsat till dig som är i byggnaden. Detta säkerställs genom att du använder husets wifi som ger dig en tillåten ip-adress när du använder appen.

Ändra temperaturen
När du önskar ändra temperaturen i rummet så öppnar du appen och trycker på knappen med en QR-kod. Sen scannar du QR-koden och när appen letat upp rätt rum och hämtat rätt värden från servern visas detta på skärmen. 

Du kan ändra inställningen med + och – eller genom att flytta på den gröna punkten. 

Tänk på att stänga dörren om du vill få din önskade temperatur – annars försvinner kylan/värmen ut i korridoren..

Skulle du öppna fönstret så förreglas all temperaturreglering i rummet.

OBS! Det tar lite tid att ändra temperaturen och det kan finnas energisparfunktioner som gör att appen inte visar exakt rätt temperatur som du ställt in. 

Automatisk återställning för miljöns skull
Dina inställningar nollställs kl 21.00 varje fredag. Detta görs för att spara energi för den händelse att du kanske har semester eller är sjuk på måndag. Då är det onödigt att din inställning som eventuellt skapar en högre energianvändning ligger kvar när du inte är på jobbet..

Support och felsökning
Alla problem med appen skall rapporteras till Axis driftorganisation. LINDINVENT svarar bara på frågor från Axis driftorganisation.