ALLMÄNNA VILLKOR

Senast uppdaterad juli 21, 2020  

INOFFIX är licensierad till dig (Slutanvändare ) genom Lindinvent AB, som ligger på Skiffervägen 39, 224 78 Lund , Sverige ( nedan : Licensägare ), för användning endast i enlighet med villkoren i detta licensavtal .       

Genom att ladda ner Applikationen från Apple AppStore och varje uppdatering därtill (som tillåts av denna licens avtal ), visar du att du samtycker till att vara bunden av alla villkor och förutsättningar i detta licensavtal , och att du accepterar detta licensavtal . 

De parter av detta licensavtal bekräftar att Apple inte är en part i detta licensavtal och inte är bundna av några bestämmelser eller skyldigheter med hänsyn till Applikationen , såsom som garanti , ansvar , underhåll och support av dessa . Lindinvent AB, inte Apple, är ensam ansvarig för den licensierade Applikationen och dess innehåll .   

Detta licensavtal får inte ge efter användningsreglerna för Applikationen som är i konflikt med de senaste App Store användarvillkor . Lindinvent AB erkänner att de haft den möjlighet till översyn sade villkor och detta licensavtal inte i konflikt med dem . 

Alla rättigheter som inte uttryckligen beviljas till dig är reserverade . 

1. ANVÄNDNING 

INOFFIX ( hädanefter : Applikationen ) är en programvara som skapats för att ”Göra kontors-livet enklare och digitalt. ” – och anpassas för Apple mobila enheter . Det används för att styra inomhusklimatet och installationer, boka rum och resurser , information, undersökningar och rapportering och att veta mer om hyresgästens erfarenheter .. 

Programvaran är av typen läsare – ett verktyg som behöver QR- koder / NFC-taggar och en databas med rum / resurser och automationsenheter som tillhandahålls av utgivaren . Databas och konfigurationen av hela lösningen tillhandahålls till användarens organisation mot en avgift . Applikationen i sig erbjuds till användaren utan kostnad. 

2. LICENS OMRÅDE 

2.1 Denna licens kommer också styra eventuella uppdateringar av Applikationen tillhandahålls av Licens att ersätta , reparera och / eller komplettera den första Applikationen , såvida en separat licens är tillhandahålls för en sådan uppdatering i vilket fall villkoren i den nya licensen kommer att styra .  

2.2 Du får inte reverse engineer , översätta, demontera , integrera , dekompilera , integrera , ta bort , ändra , kombinera , skapa härledda verk eller uppdateringar av, anpassa , eller försöka att härleda källkoden för Applikationen , eller någon del därav ( utom med Lindinvent AB: s tidigare skriftliga medgivande ).    

2,.3 Du kan inte kopiera ( exklusive när uttryckligen godkänts av detta Användningsvillkor ) eller förändra Applikationen eller delar därav . Du kan skapa och lagra kopior bara på enheter som du äger eller kontroll för backup hålla enlighet med villkoren i denna licens , de App Store användarvillkor och eventuella andra villkor och förutsättningar som gäller för enheten eller programvara som används . Du kanske inte ta bort någon intellektuell egendom meddelanden . Du bekräftar att inga obehöriga tredje part kan få tillgång till dessa kopior vid varje tidpunkt .  

2.4 Brott av de skyldigheter som nämnts ovan , så väl som försök av ett sådant intrång , kan vara föremål för åtal och skadestånd .  

2.5 Utgivaren förbehåller sig rätten att ändra villkoren och villkoren för licensiering .  

3. TEKNISKA KRAV 

3.1 Applikationen kräver en firmware version 1.0.0 eller högre . Licensgivare rekommenderar att du använder den senaste versionen av firmware .    

3.2 Utgivaren försöker att hålla Applikationen uppdaterad så att den överensstämmer med modifierade / nya versioner av firmware och ny hårdvara. Du är inte beviljas rättigheter att göra anspråk på en sådan en uppdatering .  

3.3 Du bekräftar att det är ditt ansvar att bekräfta och bestämma att den slutanvändaranordning på vilken Du tänker att använda de Program uppfyller de tekniska specifikationerna som nämnts ovan .    

3.4  Utgivaren förbehåller sig rätten att ändra de tekniska specifikationerna som det ser lämpligt vid någon tidpunkt .  

4. UNDERHÅLL OCH STÖD 

4.1 Utgivaren är ensam ansvarig för att tillhandahålla eventuella underhålls- och supporttjänster för denna licensierade Applikationen . Du kan nå den Licens på e- postadress anges i App Store Översikt för den licensierade Applikationen .  

4.2 Lindinvent AB och Slutanvändaren bekräftar att Apple inte har någon skyldighet som helst att lämna eventuella underhålls- och supporttjänster med hänsyn till den licensierade Applikationen .    

5. ANVÄNDNING AV DATA 

5.1 Du bekräftar att licensgivaren kommer att kunna komma åt och justera din hämtade applikationens innehåll och din personliga information, och att Licensgivarens användning av sådant material och information föremål för dina juridiska avtal med Licens och Licensgivarens integritetspolicy: https: // inoffix. com /privacy 
5.2 Eventuella data som tillhandahålls av användare organisation som inställnings & konfigurationsdata, användningsmönster, bilder och likaledes kan användas fullt ut av licensgivaren . Personliga data som användarna telefonnummer nummer och gps läge kommer inte att behandlas på något sätt som kommer att störa användarens integritet .   

5.3 Personuppgifter kommer inte att användas för tredje parter utan uttryckligt samtycke av användaren . 

6. ANSVAR 

6.1 Licensgivaren tar ingen ansvarsskyldighet eller ansvar för eventuella skador som orsakas på grund av ett brott av tullar enligt till avsnitt 2 av detta avtal . Att undvika dataförlust, Du är krävs för att använda av backup funktioner för Applikationen till utsträckning tillåts av gällande tredje – villkor part och villkor för användning . Du är medveten om att i händelse av förändringar eller manipulationer av Applikationen , du kommer inte att ha tillgång till licensierade Applikationen .  

6.2 Licens tar inget ansvar i fall av de qr-koder är fördelade (i vilken som helst form) utanför den fysiska avsedda positionen. 

6.3 I den händelse att databasen med användningsmönster och användares telefonnummer genom kriminellt dataintrång kommer i annans ägo åligger det inga ersättningskrav för utgivaren gentemot användaren eller användarens organisation. Funktionaliteten är skyddad genom IP och GPS-låsfunktioner.  

7. GARANTI 

7.1 Utgivaren garanterar att Applikationen är fri från spyware , trojaner, virus , eller någon annan skadlig kod vid tidpunkten för din nedladdning . Utgivaren garanterar att Applikationen fungerar som beskrivs i användardokumentationen .  

7.2 Ingen garanti föreligger för Applikationen som inte är körbar på enheten , som har modifierats , hanteras olämpligt eller vårdslöshet, i kombination eller installeras med olämpligt hårdvara eller mjukvara, som används med olämpliga tillbehör , oavsett om genom själv eller av tredje part , eller om det finns några andra orsaker utanför av Lindinvent AB:s sfär av inflytande som påverkar den genomförbar av Applikationen .    

7.3 Du förväntas inspektera Applikationen omedelbart efter installation den och meddela Lindinvent AB om frågor upptäckt utan dröjsmål via e-post. Reklamationen kommer att tas i beaktande och ytterligare undersökte om det har varit skickas inom en period av nittio (90) dagar efter upptäckten .          

7.4 Om vi bekräftar att det Applikationen är defekt , Lindinvent AB reserverar ett val att åtgärda situationen , antingen med hjälp av att lösa den defekt eller ersättningsleverans .    

7.5 I händelse av något fel på Applikationen att anpassa sig till alla tillämpliga garanti , du kan anmäla till App -store-Operator, och eftersom appen är gratis för användaren det kommer inte att vara återbetalas . I den maximala utsträckning tillåts av tillämplig lag , det App -store-Operator kommer att ha någon annan garanti skyldighet som helst med hänsyn till App , och alla andra förluster , fordringar , skador , skulder , kostnader och kostnader hänförliga till någon försummelse att följa med någon garanti .  

8. PRODUKTKRAV 

Lindinvent AB och Slutanvändaren erkänner att Lindinvent AB, och inte Apple, är ansvarig för att ta itu med eventuella anspråk från Slutanvändare eller någon tredje part som rör den licensierade Applikationen eller Slutanvändarens innehav och / eller användning av det licensierade Applikationen, inklusive , men inte begränsad till:    

(i) produktansvarskraven ; 

(ii) något krav att den licensierade Applikationen misslyckas att uppfylla till någon tillämplig juridisk eller reglerande krav ; och 

(iii) fordringar som uppstår i konsumentskyddet , privatliv , eller liknande lagstiftning. 

9. RÄTTSLIG UPPLYSNING 

Du representerar och garanterar att du är inte placerade i ett land som är föremål för ett amerikanska regerings embargo, eller som har blivit utsedd av den amerikanska regeringen som ett ”terrorist stödjande ” land; och att du är inte noterade på någon US Government lista över förbjudna eller begränsade parter . 

10. KONTAKTINFORMATION                   

För allmänna förfrågningar , klagomål , frågor eller anspråk angående den licensierade ansökan , vänligen kontakta : 

Lindinvent AppSupport 

Skiffervägen 39 

224 78 , Lund 

Sverige 

appsupport@lindinvent.se 

11. AVSLUTNING 

Denna licens gäller tills den avslutas av Lindinvent AB eller dig. Dina rättigheter enligt detta tillstånd kommer att upphöra automatiskt och utan förvarning från Lindinvent AB om du bryter mot detta avtal. Vid Licensuppsägning ska Du stoppa all användning av Applikationen , och förstöra alla kopior , fullständiga eller delvis, av Applikationen .       

 12. VILLKOR FÖR TREDJEPARTS AVTAL OCH TILLGÅNG 

Lindinvent AB garanterar att Lindinvent AB kommer följa med gällande tredje – villkor part i avtalet när du använder licensierade Applikationen .     

I Enlighet med § 9 i ” Instruktioner för minimivillkor för utvecklare Slutanvändar Licensavtalet ,” ska Apple och Apples dotterbolag vara tredjeparty förmånstagare av detta slutanvändarlicensavtalet och – på ditt godkännande av villkoren och villkoren för detta licensavtalet, Apple kommer att ha rätt (och kommer att anses att ha accepterat rätten) att genomdriva detta slutanvändarlicensavtal mot dig som en tredjeparts mottagaren därav . 

13. RÄTTIGHETER FÖR INTELLEKTUELL EGENDOM 

Lindinvent AB och Slutanvändaren bekräftar att, i händelse av någon tredje parts påstående att den licensierade Applikationen eller Slutanvändarens innehav och användning av att licensierade Applikationen är ett intrång på tredje parts immateriella egendom rättigheter, kommer Lindinvent AB, och inte Apple, att vara ensam ansvarig för utredningen, försvar, avveckling och för ett sådant påstått intrång på intellektuell egendom.    

14. GÄLLANDE LAG 

Denna licensöverenskommelse styrs av lagar i Sverige.    

15. DIVERSE 

15.1 Om någon av villkoren i denna överenskommelse ska vara eller bli ogiltiga, kommer giltigheten av de återstående bestämmelserna inte påverkas . Ogiltiga villkor kommer att ersättas med giltiga som formulerats på ett sätt som kommer att uppnå det primära syftet .   

15.2 Avtal, förändringar och ändringar är endast giltigt om görs i skrift. Den föregående klausulen kan endast frångås i skrift .